Nuestros servicios

 • Actas notariales
 • Compra y venta
 • Constiución de Sociedades
 • Poderes
 • Pólizas y documentos Bancarios
 • Herencias y Testamentos
 • Compulsas, segundas copias y otros
 • Prestamos hipotecarios
 • Operaciones Mercantiles
 • Contratos
 • Testamentos

El Millor Servei de Notari Barcelona

Benvinguts a Notaria Manen, notari de Barcelona:
Deixi'ns explicar al principi quin és el nostre treball que molt sovint encara causa certa confusió:
Un notari Barcelona és a termini legal, un funcionari capacitat per a atorgar de caràcter públic qualsevol tipus de documentació de caràcter privat. Mostrarà aquesta autoritat segellant el document amb la seva signatura i garantint plenament la legalitat del contingut d'aquesta documentació.
Sempre en el marc referit del civil o mercantil. També serveix així per a gestionar tot tipus d'actes públiques o de dret hereditari.

També exercim els notaris Barcelona Capital el custodi de documents, obligats pels protocols notarials i per llei a mantenir una estricta neutralitat en tots els actes de fe, sent aquesta la seva distinció davant l'advocacia, que si prendran part pels seus clients representats.  

Ara que ja coneix una mica millor el nostre ofici deixi que li presentem els nostres serveis com notari Barcelona
 Ricardo Manén, va començar a treballar com notari Barcelona a la Pobla de Segur després de col·legiar-se a principis de l'any 1992, seguir el seu ofici uns anys a Castellà del Vallès fins que finalment va arribar a Barcelona capital, on actualment segueix instal·lat al seu despatx de la Rambla de Catalunya, Núm. 67.

Ara, envoltat amb el millor equip que ha pogut anar reunint al llarg de tots aquests vint anys d'ofici i dedicació, Ricardo Manén, pot oferir tots els possibles serveis que es poden demanar en una notaria i oferir sempre a un expert especialitzat en la matèria concreta que a vostè li esdevingui. Nosaltres agilitarem els seus tràmits sense conflictes ni errors, deixant-los a punt per si haguessin de ser requerits per un jutge.

Estarem encantats d'atendre'l a través del formulari de contacte que li oferim a la secció corresponent de la nostra web o si prefereix, trucant al nostre servei d'atenció al client.Crece la demanda por la obtención de poderes en España, para que los padres puedan representar a sus hijos que trabajan fuera


El Consejo General del Notariado ha dado a conocer las cifras actuales de los poderes que se emiten en España, para que los padres que tienen hijos trabajando en el extranjero puedan actuar legalmente en su nombre..

Su Notario en Barcelona especializado en compra y venta de inmuebles.

En Notaría Manén, notario en Barcelona, hacemos todos los trámites necesarios para cualquier tipo de compra o venta de inmuebles, viviendas, etc.

Obtención de poderes con nuestro notario Barcelona


Usted puede necesitar dado el caso, la obtención de poderes firmados por un notario Barcelona.